Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mijIk, Henny, woon in het prachtige Twente. Ik heb jaren gewerkt als accountmanager, maakte veel werk uren. De eerste burn-out was in het jaar 2003, vlak na het faillissement van mijn winkel. Ik zat er behoorlijk doorheen door allerlei factoren, o.a. een scheiding en andere familie toestanden. Ik sprak mijzelf streng toe, dat ik dit niet zomaar kon toe laten. Kom op Henny zei ik tegen mijzelf, niet zo zielig doen, wees sterk, laat je er niet onder krijgen. Ik gaf mij zelf drie maanden en dan moest ik weer van alles kunnen. En weet je? Na drie maanden was ik er weer, ik begon een studie, kreeg drie parttime banen. Dus eigenlijk had ik er niets van geleerd. Mijn tweede burn-out kreeg ik in 2017, dit was de druppel die de emmer deed over lopen. En deze zag ik weer niet aankomen. Nou ja.... ik negeerde alle tekenen, schouder, nek en rug klachten. In het verleden 3x een hernia gehad. Mijn partner ontzag mij veel maar het hield een keer op. Ik was moe, kwam 's morgens haast mijn bed niet uit. Maar toch door blijven rennen want het kon toch allemaal. Tot die ene dag.

Pats Boem! Daar zat ik thuis, ik moest het roer omgooien want dit wilde ik nooit meer. Ik heb het eerst zeer rustig aan gedaan, ik kon ook niet anders. Ik durfde geen auto meer te rijden, ook durfde ik geen boodschappen te doen. Etc. Zo heb ik een jaar thuis gezeten. Heel langzaam klom ik weer beetje bij beetje op. Maar ik had nog steeds veel last van angsten om iets te doen. En toen kwam Touch of Matrix op mijn pad. Ik maakte kennis met Touch of Matrix en dacht ‘wauw’ wat gaaf.

Ik heb een behandeling gehad met hele mooie resultaten. Ik kreeg ook het gevoel dat ik hier iets mee moest.

En dan valt bij mij alles op zijn plek, want in het verleden is er regelmatig op een spirituele beurs tegen mij gezegd ‘dit kan jij ook’.

Ik ben de opleiding Touch of Matrix gaan volgen en vanaf dat moment help ik mensen met fysieke, emotionele en mentale klachten/thema’s. Mijn specialiteit is mensen met rug, nek en schouder klachten. Daar zit zoveel onder, er kan stress onder zitten maar ook trauma’s uit het kindzijn bijvoorbeeld, verdriet is ook een boosdoener. Het kan zelfs vanuit de conceptie ontstaan.

Het is dan ook mijn grote passie om mensen met dit soort klachten te helpen zodat ze hun leven kunnen leven waar van ze tot nu toe allen maar van konden dromen.

Doordat ik vroeger zelf regelmatig rugklachten heb gehad en regelmatig naar de fysio en osteopaat voor behandeling moest (soms wel anderhalf jaar lang). En weet je, je went aan de pijn maar goed is het niet. Zelf had ik al wel de beslissing genomen dat ik geen operatie wilde. Pijnstillers werkten ook averechts bij mij. Op een gegeven moment had ik zelf in de gaten waar het probleem zat. O.a. hoe ik opgegroeid ben als kind in ons gezin en op mijn 20e in een huwelijk gestapt wat een vluchtgedrag was. Ik ben toen mijn eigen specialist geworden. Hoe mooi is dat, alle blokkades en oude informatie opruimen, alles los laten wat jou niet meer dient. Het resultaat is verbluffend. Ik voelde zoveel vrijheid in mijn lichaam en brein. 

Share our website